İmar için canla başla çalışıyoruz

İmar için canla başla çalışıyoruz
Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Yeşilkent Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalledeki imar sorununu çözmek için canla başla çalıştıklarını anlatan Toprak, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklenen 1/5000 ölçekli imar planı yapımı sürecinin hızlandırılmasına yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz” dedi

Yeşilkent Mahallesi'nde yaşanan imar sorununu çözmek adına vatandaşlarla buluşan Toprak, önemli açıklamalarda bulundu. Mahallenin imar planının şu an İBB'de olduğunu anlatan Toprak, “Avcılar Belediyesi olarak İBB'den beklenen 1/5000 ölçekli imar planı yapımı sürecinin hızlandırılmasına yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. İmar konularının çözümünde ortak akıl kullanarak özellikle halkın taleplerini büyük titizlikle dikkate alıyoruz. İmar Planı çalışmalarını, halk ile görüş alışverişi içinde bulunarak katılımcı demokrasi anlayışıyla şekillendiriceğiz” dedi.

Sorulara cevap verdi
Vatandaşla birebir olarak da yakından ilgilenen Başkan Toprak merak edilen sorulara cevap verdi. İmar Barışı hakkında da bilgilendirmelerin yapıldığı buluşmaya 3.Bölge Milletvekili Turan Aydoğan eşlik etti.

Destek verenlere teşekkür etti
İmar planı konusunda vatandaşları bilgilendirmenin önemini ifade eden Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, “Yeşilkent Mahallemizde, imar planlarına ilişkin vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve sorularını ilk elden ekibimle birlikte cevaplamak için bir araya geldik. Toplantımıza katılan CHP İstanbul milletvekilimiz Turan Aydoğan'a, İlçe Başkanımız Erhan Bozan’a, düzenleyen ve emeği geçen İ-ANAKDEF Başkanı Mehmet Kaya’ya Meclis Üyelerimiz Cafer Çadırardıç ve İsmail Algül’e, TAÇ Düğün Salonuna, ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.