İnsanları ölüme terk edemeyiz

İnsanları ölüme terk edemeyiz
İstanbul'un en önemli sorununa parmak basarak, 17 Ağustos depremini hatırlatan MHP Güngören Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, "İnsan yaşamı her şeyden önce gelir. İnsanlarımızı ölüme terk edemeyiz" dedi

Meclisin tatil sürecine denk gelen Ağustos ayının önemine değinerek, İstanbul'un en önemli sorununa parmak basan Milliyetçi Hareket Partisi Güngören Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, "İnsan yaşamı her şeyden önce gelir. İnsanlarımızı ölüme terk edemeyiz. Onlar huzursuz yatarken, biz başımızı yastığa rahat koyamayız. Biran önce yapılması gerekenler yapılmalı" diye konuştu.

30 Ağustos'u kutladı

"Geride bıraktığımız Ağustos ayı Türk Milleti için önemli bir aydır" diyen Arslan, "Milletimiz açısından “zaferler ayı” olan Ağustos’ta pek çok büyük mücadele ve zafer vardır. Anadolu’nun Türkleşmesine, İslamlaşmasına vesile olan Malazgirt zaferi, Anadolu Türk Birliği’nin sağlandığı Çaldıran zaferi Türk- İslam medeniyetinin eşsiz varlığını bütün dünyaya taşıyan Mercidabık Zaferleri hep Ağustos ayı zaferleridir. Anadolu’nun her karış toprağı bir büyük kahramanlığa, bir büyük, Türk zaferine şahitlik etmiştir, mekân olmuştur. Bu nedenledir ki, Türk yurdu, “vatan” olmuştur. İstiklalimize kara çalmaya, itibarımıza leke düşürmeye cüret eden iç ve dış karanlık mihraklar hak ettikleri ibretlik dersi almışlardır. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularımla anıyorum" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.