İnternetten tanıştığı adam hayatının kabusunu yaşattı! Sigara silah sayıldı...

İnternetten tanıştığı adam hayatının kabusunu yaşattı! Sigara silah sayıldı...
İzmir'de internet üzerinden tanıştığı kişinin evine giden genç bir kız hayatının kabusunu yaşattı. İddiaya göre cinsel istismara uğradı, darp edildi. Genç kız arkadaşlarından yardım istedi. Tutuklanan K.M. ise tutuklandı ve 18 yıl hapsi istendi.

İnternette tanışan çiftlerin sonu her zaman mutlu olmuyor. Son dönemde birçok olay yaşanıyor. İzmir'de onlara bir yenisi daha eklendi. Korkunç olay İzmir'de meydana geldi. K.M. ile tanışan gen. bir kız, Kuşadası'nda gittiği evde hayatının kabusunu yaşadı.

Genç kız, eşyalarını K.M.'nin evine bıraktıktan sonra birlikte denize girdi. Denizde K.M., genç kıza cinsel tacizde bulunmak istedi. Genç kızın dokunmasını istememesi üzerine ikili eve geçti. Bir süre sonra genç kız evden ayrılmak istedi ancak İzmir'e akşam saatlerinde otobüs olmaması ve otel fiyatlarının da yüksek olması nedeniyle geceyi K.M.'nin evinde geçirmeye karar verdi.

CİNSEL TACİZ VE ŞİDDET İDDİASI

Sabah'ın haberine göre K.M. ile ayrı odada kalan genç kız, K.M.'nin yüksek sesle müzik dinlemesinden dolayı rahatsız olduğu için valizini alıp evden çıkmak istedi. Bu sırada K.M., genç kızı ittirerek kapıyı arkadan kilitledi ve anahtarı aldı.

Genç kızın bağırması üzerine K.M. eli ile ağzını kapatarak cinsel tacizde bulunmaya başladı. Genç kızın direnmesi üzerine K.M. "yumruğu yiyeceksin" diyerek genç kıza rızası dışında sabaha kadar cinsel tacizde bulundu. K.M., elindeki sigarayı genç kızın cinsel organına ve bacaklarına yaklaştırarak basacağını söyleyerek korkuttu.

ARKADAŞINI ARAYIP YARDIM İSTEDİ

Havanın aydınlanmaya başlamasıyla birlikte genç kız, K.M.'yi artık uyumaları gerektiğini söyleyerek ikna etti. K.M. ile birlikte uyur gibi yapan genç kız daha sonra ayrı koltuğa geçti ve çantasından telefonunu alıp arkadaşına evin adresini vererek polis çağırmasını istedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.