İşsizlerin umudu Çatalca

İşsizlerin umudu Çatalca
Çatalca'da şimdiye kadar 4 bin 215 vatandaş, belediyenin Halkla İlişkiler Birimi sayesinde iş buldu. Konuya ilişkin konuşan Belediye Başkanı Cem Kara, “Bütün gayretimiz aşı olmayana aş, işi olmayana iş bulmak” dedi.

Türkiye'nin en büyük sorunlarından olan işsizliğe göreve geldiği ilk günden bu yana çözüm sağlayacaklarını belirten Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, sözünü tuttu. Belediye bünyesinde kurulan, “Halkla İlişkiler” birimi ile şimdiye kadar 4215 işsiz vatandaş iş sahibi oldu. 2015 yılında Çatalca Belediyesi’nde faaliyet gösteren İŞKUR Hizmet Noktası'nın kapatılmasının ardından belediyenin görev ve yükümlülükleri arasında yer almamasına rağmen Başkan Cem Kara’nın konuya verdiği önem doğrultusunda, Halkla İlişkiler birimi bu göreve devam ederek, işsiz vatandaşların değişmez adresi oldu.
 

Gayretimiz iş bulmak
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bütün gayretlerinin aşsıza aş, işsize iş vermek olduğunu belirterek, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin, ailelerini geçindirmek için uğraşan vefakâr babalarımızın, tarihimiz boyunca evini idare etmek için her türlü fedakârlığı gösteren analarımızın yüzü gülsün, geleceği umutlu olsun istiyoruz” dedi.
 

Ekmek kapısı açtık 
İşsiz vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla belediyenin kapılarını sonuna kadar açtıklarını ifade eden Başkan Cem Kara, “Belediyemizin kendi imkânları çerçevesinde iş birlikçilerimiz ve başvuruda bulunan vatandaşlarımız arasında köprü oluyoruz. 4215 vatandaşımıza istihdam sağladık, ekmek kapısı bulduk. İşe girmesinde vesile olduğumuz her bir vatandaşımızın evlerine götüreceği rızıklarında bizim de azda olsa katkımız varsa bunun bizlere verdiği mutluluğu hiç bir şeye değişmeyiz” dedi.

Ertuğrul Kalkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.