İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum mu atanacak? Soylu'dan flaş cevap geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum mu atanacak? Soylu'dan flaş cevap geldi!
Diyarbakır, Van ve Mardin'in ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne de kayyum atanacağı iddiaları gündemi salladı. İçişleri Bakanı İstanbul ile ilgili kararını pazar günü açıklayacğaını duyurdu. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum mu atanacak? Ekrem İmamoğlu görevinden uzklaştırılacak mı? İşte detaylar...

Kısa süre önce üç büyükşehir belediye başkanlığına atanan kayyumla birlikte görevden uzaklaştırılan başkanlara bir yenisi mi ekleniyor? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "İstanbul'a kayyum atanacak mı?" sorusuna "Pazar günü kararımı açıklayacağım" dedi. Böylece istanbul'a kayyum atanma ihtimalinin bulunduğunu ifade etti. Kayyumun atanması halinde kimlerin koltuğa geçeceği de merak konusu oldu.
 


İstanbul Büyükşehir Belediyesine kayyum atanacak mı?

Süleyman Soylu'nun pazar günü ne açıklama yapacağı şimdiden merak edildi. Hangi sebepten, İstanbul'a kimi kayyum olarak atayacağını açıklayacağı iddia edildi. Peki bu karar sonrası Ekrem İmamoğlu ne cevap verecek. Ekrem İmamoğlu pazar günü kayyum sorusuna cevap verecek mi bekleyip göreceğiz.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Pazar günü açıklayacağım

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne de kayyum atanacak mı?" sorusuna Soylu, "Onu Pazar sabahı açıklayacağım" yanıtını verdi. Tüm bu kararların sonrası piyasaların nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor. İstanbul'a Kayyum mu atanacak sorusu cevap bulacak. Pazar günü bir programa katılacan Soylu'nun kararı Ülkenin geleceğinin ne yönde olacağını gösterecek. Kimi taraf asla atayamaz derken, bir diğer taraf atama olacak yorumlarını yapıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.