İstanbul hançerleniyor!

İstanbul hançerleniyor!
CHP İBB Meclis üyesi Cevdet Bayram, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki 30 dönümlük askeri alanın imara açılması eleştirdi. Bayram, “İstanbul'un bağrına hançer saplıyorlar” dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin CHP'li üyesi Cevdet Bayram, meclis toplantısında sözlü olarak okuduğu yazılı soru önergesinde Beşiktaş Barbaros Bulvarındaki 30 dönümlük askeri alanın imara açılması eleştirdi.  Önergesinde konunun gelişimini anlatarak İBB meclisinin CHP ve AK Parti  Meclis Üyelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı plan değişikliğine mutlaka itiraz etmesi gerekli olduğuna dikkat çekti.

Plana itiraz etti
Planın askıya çıkması süresinde meclis üyesi olarak plana itiraz dilekçesi veren CHP’li Cevdet Bayram şunları söyledi: “Sorun şu: aynı alanla ilgili İBB Meclisi'nde bir karar almıştık. Karara şöyle bir plan notu eklemiştik ‘var olan binalar dışında başka binalar yapılamaz’ ek inşaat alanı artışı yapılmasının önünü kesmiştik. Ancak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişikliğinde plan notu kaldırılmış dolayısı ile 60.000 m2 inşaat alanı yapılmasının yolu açılmış. Soruyorum bu meclisin hiç mi itibarı yok?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.