İstanbul'da yaka paça uyuşturucu operasyonu! Kilolarca uyuşturucu yakalandı

İstanbul'da yaka paça uyuşturucu operasyonu! Kilolarca uyuşturucu yakalandı
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı düzenlediği operasyonda 75 kilogram uyuşturucu ele geçirirken 2 kişi gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bu sabah saatlerinde aldıkları ihbar neticesinde Ortadoğu'dan geleceği öğrenilen uyuşturucu maddelerinin Avrupa'ya götürüleceği yönündeki bilgilerden sonra harekete geçti.  Takibe alınan TIR'lardan birinin uyuşturucu yüklemesi yaptığının belirlenmesi üzerine operasyonun startı verildi.

Şüpheli olarak belirlenen Z.F.İ ve İ.T. isimli iki kişinin yakalanması için başlayan operasyonda drone da kullanıldı. Geçiş güzergahlarında alınan özel önlemler neticesinde TIR, Yavuz Sultan Selim geçtikten hemen sonra durduruldu. Şüphelilerin yere yatırılarak gözaltına alınırken narkotik dedektör köpeği “Vadi"nin de katılımıyla araçta arama yapıldı. Narkotik köpeklerinden ve X-Ray cihazlarının tespitinden korunmak için dorsenin taban kısmına kurşun döküldüğü fark edildi. Kurşun kaplamaları söken jandarma ekipleri, gizli bölmede 75 kilo eroin ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.