İsyan iddiaları! Batman Cezaevi'nde neler oluyor?

İsyan iddiaları! Batman Cezaevi'nde neler oluyor?
HDP Siirt Milletvekili Sıdık Ataş, Twitter'dan paylaştığı mesajda, Batman Cezaevi'nde çıkan yangının isyan sebebiyle olduğunu iddia etti. HDP'nin Batman sayfası ise twitter üzerinden periscop ile canlı yayın yapıyor.

Akşam saatlerinde çıkan yangının ardından aileler Batman M Tipi Cezaevi'nin önünde toplanarak yakınlarından haber almaya çalıştı. Çok sayıda itfaiye, güvenlik güçleri ve ambulansların cezaevi önüne geldiği aktarıldı.

Yangın görüntülerinde birçok mahkumun ıslıklar ve sloganlar eşliğinde dışarıya sesini duyurmaya çalışması,"isyan" iddiasını gündeme getirdi. HDP'li vekil Ataş ise, sosyal medyada paylaştığı mesajında "Batman M Tipi Cezaevi'nde isyan var" ifadesini kullandı. Ataş'ın yangın yerinden video paylaşarak attığı twit şöyle:

"Batman M. Tipi Cezaevinde isyan var.  Mahkumlar yangın çıkardı. Ailelerin cezaevi önünde endişeli bekleyişleri sırasında çok sayıda itfaiye, güvenlik güçleri ve ambulansların cezaevi önünde konuşlanmış durumda.  Bunun tek sorumlusu mevcut iktidardır."

HDP Batman sayfası ise, Twitter sayfasından periscop üzerinden canlı yayın yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.