İyi ki kendinizi unutmadınız!

İyi ki kendinizi unutmadınız!
Cihangir Mahallesi metrobüs durağında ilginç bir olay yaşandı. Metrobüsün önünde ilerleyen İBB aracının bagajının açık unutulması sonucu olanlar oldu. Araçta bulunan laptop ve teknik malzemeler yola saçıldı. Olayı gören vatandaşlar; “Bagajı açık unutmuşlar. İyi ki kendinizi unutmadınız” diyerek görevlilere tepki gösterdi

Sık sık yaşanan kaza hadiseleri ve çeşitli olaylarla gündeme gelen metrobüste yeni bir skandal daha yaşandı. Avcılar Cihangir Mahallesi metrobüs durağında yaşananlar, vatandaşlara deyim yerindeyse “yok artık” dedirtti. Metrobüslerin önünde seyir halinde olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Bilgi İşlem Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BELBİM) şirketine ait aracın, bagajını açık unutması az daha ciddi bir kazaya sebebiyet verecekti.

Ne var ne yok döküldü
BELBİM'e ait seyir halindeki aracın bagajının açık kalması sonucu bagajda yer alan laptop ve bir takım teknik malzemeler yola saçıldı. Olayın metrobüs durağında meydana gelmesi büyük bir kazanın önüne geçerken, metrobüs yolunda ise ciddi bir trafiğe sebep oldu. 7 tane metrobüs 5 dakiakdan fazla bir süre durmak zorunda kalırken, hadisenin tanığı olan vatandaşlar görevlilere tepki gösterdi. 

Aklınız nerede?
Durakta metrobüs bekleyen yolcular olay nedeniyle daha fazla beklemek zorunda kaldığı için BELBİM görevlilerine “Bagajı açık unutmuşlar. İyi ki kendinizi unutmadınız” diyerek tepki gösterdi. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Bu arkadaşlara sormak lazım acaba aklınız nerede? Böyle sorumsuzluk olur mu? Ya seyir halindeyken böyle bir olay olsaydı ne olacaktı? Lütfen biraz daha dikkatli olsunlar” diye konuştu.

Neden çekiyorsun?
Yaşanan ilginç olayın ardından araçlarından inerek yola saçılan eşyalarını toplayan BELBİM görevlileri ise “Neden çekiyorsunuz?” diyerek fotoğraf almaya çalışan gazetemiz muhabirine yüklendi. Görevlilerin bu tavrına da müdahale eden vatandaşlar, “Bırakın çeksin. Siz de işinizi doğru düzgün yapsaydınız” diyerek görevlileri eleştirdi. Olayın ardından İBB'nin sosyal medyadaki “Beyaz Masa” hesabına da bir takım şikayetlerin yapıldığı ortaya çıktı. ANIL BODUÇ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.