İzsiz: Beylikdüzü iyi yönetilmiyor

İzsiz:  Beylikdüzü iyi yönetilmiyor
Mecliste gündem dışı konuşarak Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçmişteki vaatlerini anımsatan AK Partili Seyithan İzsiz, söz konusu vaatlerin hiçbirisinin gerçekleşmediği iddiasında bulundu.

Beylikdüzü'nün iyi yönetilmediğini de anlatan İzsiz, “Okul için birçok şey vaat ettiler. Beylikdüzü'ne 3 tane yeni okul yaptıklarını söylediler. İkisini hayırseverlerimiz birini belediye kaynaklarıyla yaptıklarını söylediler. Ben de şunu söyledim bugün Vira İstanbul bir ucubeye dönmüş durumda. Oradan buraya ciddi bir para akışı olması gerekirken 500 milyon liranın gelmesi gerekirken biz sürekli borçlanan bir belediye durumudayız. Ben de okul yaptım devletime bağışladım. 12 ayda 3 milyon maliyetle yaptım. Peki satılan arazilerle beraber 1 milyar lira kaynağın belediyeye girmesi gerekirken, 3 milyona böldüğünüzde 300 küsür tane okul yapılabilirken 4 yıl içinde yapılan 3 tane okulu bize olağanüstü bir hizmet olarak pazarlıyorsunuz. Bunu vicdanınıza bırakıyorum” dedi. 

Projelerimizi takip etmeniz sevindirici
İzsiz'in okul ile ilgili açıklamalarına ve diğer eleştirilerine yanıt veren İmamoğlu, kendisinin geçmişte ortaya koyduğu projenin önemli bir vizyon olduğunu belirterek, İzsiz'e tavsiyelerde bulundu. İmamoğlu, “Seyithan Bey gene kendi penceresinden değerlendirmeler yaptı. Ama en azından projelerimizi takip etmeniz, üst düzey projelerimizi öğrenmeniz beni sevindiriyor. Okumaya devam edin bence faydası olacak” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.