Kadınların her daim yanındayız

Kadınların her daim yanındayız
Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tıknas, “Biz kadınlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas mesajında, Kadına yönelik şiddet, insanlığa karşı işlenen en büyük suçlardan biridir. Hayatımızın her döneminde bizlere sevgi, hoşgörü ve özveriyle destek olan kadınlarımız her zaman el üstünde tutulmayı, sevgiyi ver saygıyı hak ediyorlar. Atalarımızdan aldığımız terbiye ve öğretilerle, sevgi ve hoşgörü dini İslamiyet’in de rehberliğinde kadınlarımıza hak ettikleri değeri her zaman vereceğimize ve dünya ülkelerine de örnek olacağımıza eminim. Toplumun temel yapı taşını oluşturan aile ve toplumda ki tüm fertlerin sevgi, saygı, huzur ve birlik içerisinde yaşamalarına önemli katkıları olduğuna inandığım Türk kadını, tarih boyunca toplumsal hayatta her zaman sevgi ve saygı gösterecek önemli bir yere sahip olmuş ve yönetim kadrolarında da önemli görevler üstlenmiştir. Kadınlarımız bugün ve her gün daha güvenli bir dünyada insan onuruna yakışır şiddetten uzak ve eşit bir hayat hak ediyor. Unutmayalım ki kadına yönelik şiddet insanlığa ihanettir dedi.

Şiddet son bulsun

Başkan Vekili Salih Tıknas mesajının sonunda, “Nedeni ne olursa olsun yeryüzünde hiçbir canlı şiddeti hak etmemektedir. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımıza herkesin gerekli sevgi ve saygıyı göstermelerini diliyor, kadına yönelik şiddetin son bulmasını temenni ediyorum” ibarelerine yer verdi.İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.