Kadir abi özel birisidir

Kadir abi özel birisidir
İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akgün, Topbaş için övgüler dizerken; "Kadir abi bizim için çok özel bir kişidir" dedi

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan Topbaş, Büyükçekmece belediyesi hizmet binasını gezerek belediye personeli ve vatandaşlar ile sohbet etti. Kadir Topbaş’ı makamında ağırlayan Başkan Akgün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bugün benim için anlamlı bir gün. İstanbul Belediyesi’nin kurulduğu günden bugüne kadar ilk defa 3 kez üst üste belediye başkanı seçilen Sayın Kadir Topbaş’ı, Kadir abimizi Büyükçekmece Belediyesi’nde ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Kadir abi bizim için, İstanbul halkı için özel bir kişidir. Siyasi bir tavır ortaya koymadan bizlere abilik yapmıştır. Siyaset bazen insanlara istediklerini yaptırtmayabilir ama Kadir abinin o sıcak davranışı, bizlere eşit yaklaşımı her zaman gönlümüzde yer etmiştir. 3 dönemlik hizmet döneminde bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü çok teşekkür ediyorum. İstanbul halkına yapmış olduğu hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Kendisini artık Büyükçekmece’de ağırlamıyoruz çünkü birkaç yıl önce Güzelce mahallemize yerleşti. Aynı zamanda bizim seçmenimizdi. Dolayısıyla Kadir abi de artık bizim kadar Büyükçekmecelidir. Büyükçekmece’ye vermiş olduğu emeklerden, hizmetlerden ötürü de kendisine çok teşekkür ediyorum.”

Yakın bir arkadaşım 
Kadir Topbaş, Başkan Akgün ile dostluklarının uzun yıllara dayandığını belirterek şöyle konuştu; “Hasan Akgün kardeşim hem insan olarak hem de yönetici olarak gerçekten başarılı ve iyi bir dost. Gerçekten başarılı bir belediye başkanı. Yıllardan beri bu hizmeti vermekte ve işi gayet iyi bilen duayen bir isim. Sadece Türkiye’de değil yurtdışında da bilinen bir insan. Kendisiyle hem Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde mesai arkadaşlığı yaptık hem de Türkiye ve Marmara Belediyeler Birliği’nde, Dünya Belediyeler Birliği’nde en yakın mesai arkadaşımdı. Büyükçekmece’ye güzel hizmetler verdi. İlçe belediyelerinin imkanları çok geniş değil. Düşünceniz, vizyonunuz varsa bir şeyler ortaya koyabiliyorsunuz. Kendisi bunları ortaya koydu."

9 dönemi tamamlayabilir
Akgün'ün başkanlıkta 9 dönemi tamamlayabileceğini de kaydeden Akgün, "Dünyada gelişmiş ülkelerin en önemli gelişme unsurları yerel yönetimlerdir. Yerel halka temas edilen noktalarda başarılı olunursa halk güzel hizmetler alırsa devlete olan güveni artar ve kalkınma gelişir. Hem istihdam açısından hem ekonomik açıdan bunları kendi bölgesinde başaran bir insandır. Bugün kendisine nezaket icabıyla bir ziyarette bulundum. Sağ olsun o dostluğunu, sıcaklığını ve kardeşliğini görmekteyim. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu hizmet aşkı ilk gün başladığı gibi devam etmektedir. İnsana olan sevdası var. Herhalde 9 dönemi tamamlayacak öyle görünüyor.”

Silivri'yi de ziyaret etti
Topbaş, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Silivri'ye gitti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı da makamında ziyaret eden Topbaş, "Silivri'deki çalışmaları nedeniyle kendisini kutluyor başarılar diliyorum" dedi. Yılmaz ise Topbaş'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kendisini misafir etmekten dolayı mutlu olduk, teşekkürlerimizi ilettik" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.