Kadir Albayrak sahaya indi

Kadir Albayrak sahaya indi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile birlikte Saray ilçesinin Çukuryurt Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesinin yatırım, hizmet ve projeleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Kadir Albayrak, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışında hiçbir ayrım gözetmeden herkese eşit bir şekilde hizmet etmek vardır. Biz de çalışmalarımızı hep bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Bugün TESKİ Genel Müdürümüz ve Büyükşehir Belediyemizin daire başkanları ile siz Çukuryurtlularla birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Mahallemize yapacağımız hizmetlerimizin kararlarını bundan önce olduğu gibi bundan sonra da siz değerli vatandaşlarımızın istek ve önerileri doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Tekirdağ için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.


Saray Belediyesi teşekkür etti

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ise Çukuryurt’ta yapılan toplantının çok yararlı olduğunu belirterek Başkan Kadir Albayrak’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi, Saray Belediyesi ve TESKİ’nin üst yönetimi ile daire başkanlarına yatırım, proje ve hizmetlerle ilgili istek ve önerilerini sundular.  T

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.