KAIDER’den destek istedi

KAIDER’den destek istedi
Kısa adı KAIDER olan Kars Ardahan Iğdır Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda Ak Çakmakçı önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden meclis üyeliği için müracaatta bulunduğunu belirterek, hemşehrilerinden destek istedi.

ARNAVUTKÖY Gogga Cafe ve Restaurant’ta KAIDER tarafından verilen kahvaltılı toplantıya KAIDER Başkanı Çetin Çelebi’nin yanısıra dernek kurucu ve mevcut yöneticileri de katıldı. Yaklaşık 100 kişilik kahvaltılı toplantıda bir konuşma yapan KAIDER Başkanı Çetin Çelebi, “Bugün burada derneğimizin kurucu üyesi olan Özcan Çakmakcı’nın tekrar Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıklamış olması nedeni ile tüm hemşerilerimizle bir araya gelmek istedik. Yaklaşan yerel seçimlerin arefesinde çok sayıda hemşehrimiz bu ülkenin farklı farklı siyasi partilerinde görevler alacaklardır. Hemşericilik bilinci ile baktığımız zaman tüm dostlarımıza desteğimiz muhakkak ki tam olacaktır. Biz de KAIDER ailesi olarak hemşerimize çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz" dedi.

İstişareler önemlidir
Hemşerilerinin desteğini her zaman yanında hissettiğini söyleyen Özcan Çakmakçı da “Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerimiz, kanaat önderlerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşumuz olan KAIDER’in tüm kurucu ve mevcut yöneticileri ile bir araya gelmekten her zaman keyif aldığımı söylemişimdir. Dostlarımızın fikirleri, dostlarımızla yaptığımız istişareler bizler için hep değerli olmuştur. 5 yıldır gururla taşıdığım meclis üyeliği ünvanını önümüzdeki 5 yıl için de yine siz kıymetli hemşerilerimizin desteği, görüş ve önerileri ile devam ettirmek istiyorum. Bu manada yeniden aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirdiğim meclis üyeliği için siz kıymetli hemşerilerimin desteğini istiyorum. Bu seçimin de hem Arnavutköy’ümüze, hem İstanbul’umuza hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasını yaptı. ORHAN ŞİMŞEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.