Kaldırılan afişleri meclise taşıdı

Kaldırılan afişleri meclise taşıdı
Geçtiğimiz günlerde İBB tarafından Beylikdüzü'nde bulunan bilboardların kaldırılmasını İBB meclisine taşıyan CHP İBB Meclis Üyesi Doğan Subaşı, “İstanbul’un başka hangi ilçelerinde Ocak ayı içinde bu bilbord kaldırma işlemi uygulanmıştır? Hangi ilçede hangi caddede hangi sayıda bilboard kaldırılmıştır” dedi. CHP İBB Meclis Üyesi Doğan Subaşı Beylikdüzü'nde İBB tarafından kaldırılan bilboardları meclis gündemine taşıdı. 

Beylikdüzü'nde İBB sorumluluğunda bulunan ana arterlerde bulunan bilboardların kaldırıldığını söyleyen Subaşı, “Bu işlem 10.01.2018 tarihinde sabaha karşı 02:00 ile 05:00 arasındaki saatlerde yapıldı. 50-60 kadar zabıta tarafından bu olay gerçekleştirildi. Bilboardların kaldırılma gerekçesi, reklam alanları ile ilgili işlerin Reklam Yönetimi Müdürlüğü tarafından yürütülecek olması. Kaldırılacak bilboardların Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından yapıldığı da belirtiliyor” dedi.

2014 önceki konuldu
Subaşı meclise verdiği soru önergesinde şu soruları yöneltti, “Sözkonusu bilbordların kaldırılması tespit ve kararını, hangi birim vermiştir? Reklam Yönetimi Müdürlüğü mü? Kentsel Tasarım Müdürlüğü mü? İstanbul’un başka hangi ilçelerinde Ocak ayı içinde bu bilbord kaldırma işlemi uygulanmıştır? Hangi ilçede hangi caddede hangi sayıda bilboard kaldırılmıştır? Sözkonusu bilboardların yaklaşık 10 yıldır oldukları yerde durduğu, hiçbirisinin 2014 sonrası Beylikdüzü Belediyesi’nce konulmadığı, bilinmekte midir? Söz konusu bilboardların Beylikdüzü Belediyesi tarafından kimseye ihale ile verilmediği, sadece kendi belediye faaliyetlerinin tanıtım ve duyurusu için kullanıldığı bilinmekte midir? Bu konuda bir tespit var mıdır? İBB’nin sözkonusu caddelerde, son bir yıl içinde “bilboard kaldırmak” dışında bir hizmeti olmuş mudur? Sözkonusu caddelerde bakım onarım çalışmaları nelerdir, hangi tarihlerde yapılmıştır ve bu işler için ne kadar harcama yapılmıştır?” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.