Kaldırımda yürüyen İsmail Kasapoğlu yaşamını yitirdi

Kaldırımda yürüyen İsmail Kasapoğlu yaşamını yitirdi
Dün akşam 23:00 sıralarında İstanbul Beşiktaş'ta yürüyen İsmail Kasapoğlu bir anda yere yığıldı. Vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından müdahale edilen Kasapoğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi.

Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi'nde dün akşam sıralarında yürüyen İsmail Kasapoğlu vefat etti. Koşar adımlarla yürüdüğü iddia edilen Kasapoğlu bir anda yere kapaklandı. Kendisini gören vatandaşlar olayı sağlık ekipleri ve polislere ihbar etti. Olay yerine gelen ekipler 59 yaşındaki vatandaşın vefat ettiğini belirledi.
 


Yakınları da geldi

Olay yerine gelen polis ekipleri, hayatını kaybeden Kasapoğlu'nun üzerinde kimlik bulamadı. Sadece cep telefonu yanında olan Kasapoğlu'nun ailesine telefonu sayesinde ulaşıldı. İlk olarak  olay yerine oğlu gelirken, İsmail Kasapoğlu'nun hayatını kaybettiğini duyan yakınları olay yerine geldi. 
 


Morga kaldırıldı

İsmail Kasapoğlu'nun hayatını kaybettiğinin belirlenmesinin ardından olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri, cesedin etrafını kapatarak inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından İsmail Kasapoğlu'nun cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. 
 


Çay içiyordum düştü

İsmail Kasapoğlu'nu son gören ise Yıldızposta Caddesi'nde bulunan bir restoranda çalışan Mustafa Tenekekesen, olayın nasıl olduğunu anlattı. Tenekekesen, “Burada çalışıyorum. Çay aldım şurada oturup içiyordum. Bu arkadaş koşarak önümden geçti. Oraya düştü" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.