Kalko'dan girişimcilik hakkında öğütler

Kalko'dan girişimcilik hakkında öğütler
Büyükçekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği tarafından düzenlenen Girişimcilik sohbetlerinin ilk konuğu, Mektebim Okulları yönetim kurulu başkanı Ümit Kalko oldu.

BÜYGİAD Başkanı Muhammed Mustafa Karayün yaptığı açılış konuşmasında; "BÜYGİAD Kurulduğu günden bu yana fayda üretmeye, Büyükçekmece de ilkleri yapmaya devam ediyor ve edecekte. Bilmenizi isterim ki,  Bu gün geldiğimiz noktada BÜYGİAD hepsinin ticaretine ve kişiliğine kefil olacağımız değerli üyelerle yol yürümeye devam etmekte. Sosyal Sorumluluk projelerine duyarlı, Ticaretinde dürüst, işini severek yapan, ahlaklı, genç ve dinamik yol arkadaşlarına sahip olmaktan gurur ve onur duyuyorum" dedi.

Verimli toplantılar
Karayün sözlerini şöye sürdürü: " BÜYGİAD Girişimcilik sohbetlerimizle, Bölgemize ve ülkemize değer katan Alanında başarılı iş adamlarımızla, girişimci ruha sahip insanları bir araya getirerek, tecrübelerinden faydalanabileceğimiz, verimli toplantılar yapmayı hedefliyoruz. İlk buluşmamızı, Büyükçekmece'den Türkiye'ye yayılmış, dünya konjektüründe söz sahibi olmayı hedefleyen, iş ve eğitim adamı Ümit Kalko ile bir araya gelmek bizleri memnun etmekte. İnanıyorum ki Ümit Kalko beyin tecrübeleri salonda bulunan girişimci ve işadamlarımıza ilham olacak ve ışık tutacaktır. BÜYGİAD’lı olmanın farkını hepinizin hissettiğini biliyor ve diyorum ki Farklısın, Çünkü BÜYGİAD'lısın."

Girişimcilik kutsal bir görev
Mektebim Okulları yönetim kurulu başkanı Ümit Kalko; Girişimcilik çok kutsal bir görevdir diyerek, başladığı programında; "Peygamber efendimiz buyuruyor ki; 'Sizin En Hayırlı Olanınız En Faydalı Olanınız Dır.' Hz. Ali 'Bana Bir Harf Öğretenin Kırk Yıl Kölesi Olurum' diyor. Biz bu düsturla çıktığımız yolumuzda başarıyı zirvede taşıdık. Ancak yetmedi başarılarımıza başarı eklemek için hep işimize yatırım yaptık. Yapmaya devam ediyoruz. Daha da devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.