Kan donduran olay! Çantalar içinde insan parçaları bulundu

Kan donduran olay! Çantalar içinde insan parçaları bulundu
Sakarya'nın Serdivan ilçesinde polis ekipleri içinde insan parçaları ve kemikleri olan iki çanta buldu. Kan donduran olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde dün akşam derede bulunan parça ve kemiklerin insana ait olduğu belirlendi. Bölgede arama yapan ekipler daha sonra bir çanta daha buldu. 

Olay yeri inceleme ekiplerinin derede yaptığı geniş çaplı araştırma sonrasında çanta içerisindeki parçalar incelenmek ve kimlik tespiti yapılmak üzere Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk kampüsünde bulunan Otopsi Merkezine gönderildi.

PARÇALAR İNSANA AİT ÇIKTI

Yapılan ilk incelemelerden sonra çanta içerisinde bulunan parçaların insana ait olduğu belirlendi. Parçalardan alınan doku örneği, DNA profilinin çıkartılarak kayıp başvurularıyla karşılaştırılması amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan bölgede cansız bedenin parçalarının bulunması için çalışma başlatılırken, ekipler yeni bir çanta daha buldu. Çantanın içerisinden yeniden et ve kemik parçaları çıktı. Geniş güvenlik önlemi alınan bölgede ekipler çantayı incelemek için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.