Karıncalar ödüllerini aldı

Karıncalar ödüllerini aldı
Marmara Belediyeler Birliği 7. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, MBB ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Beşiktaş Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen ödül törenine çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı ve yöneticisi katıldı.

Törende ödül almaya hak kazanan 9 ayrı kategoride ödül almaya hak kazanan 47 belediyeye ödüllerini takdim etti. Altın Karınca Ödül Töreni’nde yarışmaya müracaat eden 262 projeden 47’si; Afet yönetimi, ulaşım, kültür-sanat, sosyal belediyecilik, şehircilik alt yapısı, kurumsal gelişim, sürdürülebilir çevre yönetimi, şehir teknolojileri, yerel kalkınma ve işbirliği alanında ödüle layık görüldü.

Benden önce verildi
Ödül töreninde konuşan Uysal, MBB Başkanlığına yeni seçilmiş bir belediye başkanı olarak geçmişte MBB’ye emeği geçmiş herkese teşekkür ettiğini belirterek, İBB’ye verilecek ödülün kendi belediye başkanlığından önce verildiğini hatırlattı. 
Altın Karınca Ödüllerine baktığında sosyal belediyecilik ile kültür-sanat etkinliklerinin ön plana çıktığını vurgulayan Uysal, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bundan 20 sene önce belediyenin bütün işi vatandaşın evini suyu akıtmak, yolunu yapmak gibi rutin belediyecilik hizmetleriydi. Artık bu tür hizmetler büyük ölçüde tamamlandığı için vatandaşlarımızın sadece şehircilik adına değil sosyal kültürel konular başta olmak üzere her şeyiyle ilgilenmek konusunda önemli mesafeler kat edildi.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.