Karslılar arkadaşım oldu

Karslılar arkadaşım oldu
Merkezi Avcılar'da bulunan İstanbul Karslılar Kültür Derneği'ni ziyaret eden SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, Dernek Başkanı Yücel Taşçı'yla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Karayalçın, “Bugüne kadar Karslılar ile çok yakınlığım oldu çok arkadaşlığım oldu. Taşçı ailesi de bu arkadaşlarımdan birisi” dedi.

SHP eski Genel Başkanı ve CHP İstanbul eski İl Başkanı Murat Karayalçın, Avcılar'da yer alan İstanbul Karslılar Kültür Derneği'ne taziye ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren Burçay Taşçı'nın acısını paylaşmak için Dernek Başkanı Yücel Taşçı'yla bir araya gelen Karayalçın'a, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan ve partililer de eşlik etti. Karayalçın'ın ziyareti sebebiyle memnuniyetini ifade eden Taşçı, “Sayın Karayalçın'ı burada ağırladığımız için çok mutlu olduk. Kendisine hassasiyet göstererek taziye ziyaretinde bulunduğu için de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Taşçı ailesine borçluyuz


Ziyarette konuşan Karayalçın ise Taşçı ailesine borçlu olduklarını belirterek, “Bir kere daha rahmetli Burçay Taşçı kardeşimize rahmet diliyorum. Burada şunu da söylemek istiyorum ki bizler CHP olarak Taşçı ailesine çok şey borçluyuz. Kendileri her zaman partimizin yanında olmuş, CHP'ye destek vermiş bir ailedir. Bu borç hesabını biz hala açık tutmak ve kendilerinin desteğini devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Karslıları çok severim


Türkiye'nin her memleketinden insanı sevdiği gibi Karslıları da çok sevdiğini anlatan Karayalçın, “Bugüne kadar Karslılar ile çok yakınlığım oldu, çok arkadaşlığım oldu. Taşçı ailesi de bu arkadaşlarımdan birisidir. Bugün İstanbul'da yaşayan Karslılar da artık bu şehrin bir parçası olmuştur. İstanbul'u benimsemiş ve bu önemli göç sürecinin sonunda çok değerli kimlikleriyle birlikte İstanbul'un çok önemli bir zenginliği haline gelmişlerdir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.