Kartal çekim merkezi olacak

Kartal çekim merkezi olacak
Kartal'daki tiyatro oyunu sonrasında konuşan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Kültür sanat alanında Kartal çekim merkezi bir ilçe haline gelecek. Sanatsal faaliyetler artacak” dedi

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği Nisan ayı etkinlikleri kapsamında İstanbul Halk Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Barut Fıçısı” adlı tiyatro oyunu, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluştu. Vatandaşlar ile birlikte oyunu izleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, perdenin kapanmasının ardından duayen oyunculardan Erkan Can'a Kartal heykelciği takdim etti. Kartallılar, birbirine bir şekilde bağlı 11 farklı hikâyeden oluşan, “Barut Fıçısına” dönmüş bir şehri ve insanlarını anlatan kara komedi türündeki 2 perdelik oyunu büyük bir beğeniyle izledi. İzleyiciler; oyunun sonunda sanatçıların başarılı performansını, ayakta alkışladı. 

Seyirciyi selamladı
Etkinlikte yer alan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, finalde oyuncularla birlikte seyirciyi selamladı. Sergiledikleri başarılı oyunculuktan dolayı ekibi kutlayan Başkan Gökhan Yüksel, tüm oyuncular adına duayen sanatçı Erkan Can'a Kartal heykelciği takdim etti. Kısa bir konuşma yapan Başkan Gökhan Yüksel, Kartal halkının oyuna gösterdiği ilgiye teşekkür ederek Kartal'da kültür ve sanat faaliyetlerini artıracaklarını söyledi.
k 10 binlerce insan demektir. 2016 yılından bu yana hiçbir inşaat faaliyeti yapılamamaktadır. Biz bu mağduriyeti dile getirmek için burada toplandık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.