Kartal'da Altınok Öz'e büyük tepki!

Kartal'da Altınok Öz'e büyük tepki!
Kartal'da çöken binada 21 kişi hayatını kaybetmiş, 14 vatandaş da yaralanmıştı. Belediye Başkanı Altınok Öz'ün halkı yalnız bırakması ise tepkiyle karşılandı.

Yeşilyurt apartmanında yaşanan çökme sonrasında onlarca vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve yaralanmıştı. Geriye kalan mağdur kişiler için de devletin birçok kademesinden destek ve yardım gelirken Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün gerekli ilgiyi göstermemesi halkı da isyan ettirdi. 

Bu belediye başkanı nerede?
Kartal'da ikamet eden bir vatandaş enkaz bölgesinden gelecek umutlu haberi beklerken isyan ettiği görüntüler ortaya çıktı. CHP'li belediye Başkanı Altınok Öz'e sert tepki gösteren vatandaş, "Bu belediye başkanı nerede? Allah büyüktür bunun hesabını verecek" diye konuştu ve sözlerine şöyle devam etti:

"Ben 78 yılından beri Kartal'da yaşıyorum. Arkadaşlar uyanın böyle insanlar devleti hükümeti yönetemez. Vallahi yönetemez billahi yönetemez ayıptır be. Burada insanlardan vergi alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da geldi. Bu belediye başkanı nerede? Allah büyüktür bunun hesabını verecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.