Kartal'da yerinde dönüşüm yapıldı

Kartal'da yerinde dönüşüm yapıldı
Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları yapıldı. Gerçekleştirilen yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini söyledi.

Kartal Belediyesi’nin depreme dayanıksız, ekonomik ömrünü tamamlamış binaların depremlerde can ve mal kaybına neden olmaması için uyguladığı “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” çerçevesinde konutlar yenilenmeye devam ediyor. Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez Orhantepe Mahallesi Kampyolu Caddesi’nde yer alan 12 bin 540 ada 2 parsel üzerine kurulu 5’er kattan oluşan 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi, yapılan yıkım töreniyle dönüşmek için ilk adımı attı.Törene Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra mahalle ve site sakinleri katıldı.

Bakanlık bizi örnek gösteriyor
Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,“Türkiye’de kentsel dönüşümü Kartal Belediyesi’nden daha başarılı yapan bir belediye yok. Bu konuda hiç mütevazı olamayız. Bakanlık da bizi örnek gösteriyor. Bu noktaya gelmemizi sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Her zaman bu doğrultuda güzel işlere imza atmak, iyi çalışmalar yapmak için gayret edeceğiz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.