Kartal sofrasını paylaştı

Kartal sofrasını paylaştı
Hürriyet Mahallesi Taceddin Özgüden Parkı'nda düzenlenen iftar programına; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Burak Tok ve İlçe Yönetimi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı.

Hürriyet Mahallesi Taceddin Özgüden Parkı'nda düzenlenen iftar programına; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Burak Tok ve İlçe Yönetimi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Yüzlerce Kartallı ailenin katıldığı iftarda Başkan Gökhan Yüksel, vatandaşlarla birlikte orucunu açtı ve dua etti. Yoğun ilgi gören Başkan Gökhan Yüksel, iftar sonrasında vatandaşlarla sohbet etti ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Semazen gösterisi yapıldı
İftar programının ardından, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ramazan ayı programları kapsamındaki etkinliklere geçildi. Taceddin Özgüden Parkı önüne kurulan sahnede vatandaşlar; Tasavvuf Müziği Konseri, Semazen Gösterisi ve “Acele Eş Aranıyor” adlı orta oyununu izledi. Temponun hiç düşmediği etkinlikler boyunca vatandaşlar Ramazan ayının heyecanını doyasıya yaşadı.

20 yerde birden iftar
Kartal Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sofralarını mahallelere kurdu. Kartal'ın 20 farklı noktasında kurulan iftar sofraları, Ramazan ayı boyunca binlerce kişiye iftar vermeyi hedefliyor. Kartal Belediyesi, Ramazan ayı süresince düzenleyeceği etkinliklerle de Ramazan'ı renklendirmeyi planlıyor. Günlük ve steril koşullarda yapılan yemekler, Kartallıların iftarına eşlik ediyor. İftar sofraları, tek merkez yerine, farklı mahallelerde kurulan sofralarla vatandaşa ulaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.