Kasım ara tatilinde çocuğunuz ile yapılabilecek etkinlikler

Kasım ara tatilinde çocuğunuz ile yapılabilecek etkinlikler
Kasım ara tatilinde Bursa'da çocuğunuz ile ne gibi etkinlikler yapabilirsiniz? Nerelere gidebilirsiniz?

Kasım ara tatili yaklaşıyor. Çocuğuna tatil aktivitesi arayan ailelere alternatifleri araştırdık. Çocuğunuzun ilgisini çekebilecek Bursa'da yapılabilecek aktiviteler...

GUHEM

Uzay ve Havacılık Merkezi GUHEM Pazartesi hariç hafta içi her gün ziyarete açık bir merkezdir. Gökyüzü merakı olan yeni nesil çocukların ilgi ile gezeceği merkezde düzenli olarak astronotlar ile buluşmalar ve etkinlikler yapılmaktadır. Merkezin uygun bir giriş ücreti vardır. İçerideki sistemleri deneyimlemek için ek ücret ödenmektedir.

guhem-dunya-uzay-haftasinin-ulusal-koordinatoru-oldu-3-1280x588.jpg

Extrem Park

Çocukların en sevdiği alanlardan biri olan parklar parkur tadında olunca çocukların daha da ilgisini çekiyor. İçinde çeşitli alanlarda aktivitelerin olduğu Extrem Park devasa bir macera parkı. Adrenalin seven çocuklar için iyi bir seçenek olup siz de çocuğunuz ile çocuklar gibi eğlenebilirsiniz.

tirmanma-768x768-1-1280x1280.jpg

At biniciliği

Hayvanları ekstra seven çocuğunuz var ise bu spor tam ona göre. Özellikle Orhaneli, Balat, Gemlik üzerinde bulunan at çiftlikleri ailelere geniş imkanlar sunuyor.

Bisiklet turları

Bursa doğası ve yeşili ile diğer şehirlerden ayrılır. Birçok ormanlık alana sahip olan Bursa’da bisikletinizi alıp doğa turuna çıkabilirsiniz. Ayrıca pek çok noktada bisiklet kiralama şansınız var. Ailece keyifli bir bisiklet turu planlayabilirsiniz.

Uludağ’da kayak

Türkiye'nin popüler kayak merkezlerinden Uludağ tabi ki soğuk ayların etkisi ile yeniden gözde olacak. Uludağ’da kayak çocuğunuza güzel bir tatil hediyesi olacaktır.

kayak-merkezi-1280x806.jpg

Müzeler

Kültürel bir aktivite isteyenler için Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi gibi müzeleri çocuğunuz ile ziyaret edebilirsiniz

Podyum Park

Hem AVM tarzından uzaklaşmak istemiyorum ama çocuğum için açık bir alan da olsun diyenlere Podyum Park güzel bir alternatif. Çeşitli temada çocuk oyun alanları ve sık sık yapılan çocuklara özel etkinlikler ile tercih edebileceğiniz açık mekanlardan biri.

podyum-park-1280x1280-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.