Katarlı yatırımcıdan ekonomiye can suyu

Katarlı yatırımcıdan ekonomiye can suyu
Katarlı yatırımcı Khalid Mohdha Al- Obaıdly'ı ağırlayan Av. Abdullah Demirhan, “Arap sermayesinin ülkemize gelerek çeşitli alanlarda yatırım yapmak istemesi, bizleri oldukça sevindirmiştir. Bu tür yatırımların ülkemiz ekonomimize olumlu katkılar sunacağı aşikardır” dedi.

İstanbul’da çeşitli alanlarda faaliyet göstermek üzere Madencilik ve Petrol Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. adlı bir şirket kurarak İstanbul Tuzla’da 150 milyon dolarlık bir tersane satın alan Katarlı Khalid Mohdha Al- Obaıdly Arnavutköy'de temaslarda bulundu. Al- Obaıdly'ı ofisinde ağırlayan  AK Parti Arnavutköy eski Belediye Başkan aday adayı Av. Abdullah Demirhan, "Ülkemizin içerisinde bulunduğu sıkıntılı durumun aşılmasında, özellikle Arap sermayesinin ülkemize gelerek çeşitli alanlarda yatırım yapmak istemesi, bizleri oldukça sevindirmiştir. Bu tür yatırımların ülkemiz ekonomimize olumlu katkılar sunacağı aşikardır. Ben aynı zamanda Arap Ülkeleri’nin Türkiye Temsilcisi olarak Arap yatırımcıların ülkemizde daha fazla yatırım yapması için elimden gelen her türlü çabayı sarf etmekten dolayı çok mutluyum" dedi.

Yatırım için girişimde bulunacak
Katarlı yatırımcı Al Obaıdly’a Arnavutköy ve bölge hakkında bilgi veren Demirhan, "Katarlı yatırımcı Arnavutköy’de özellikle 3. Havalimanı bölgesi, Kanal İstanbul bölgesi gibi yerleri çok beğendi. Bu bölgelere de önümüzdeki günlerde bir marina yatırımı ve gayrimenkul yatırımları için girişimde bulunacak" açıklamasını yaptı.

KATARLI YATIRIMCI

Seneye Yeşilköy'de yapılacak
3. Havalimanında gerçekleştirilen TEKNOFEST hakkında da bilgi veren Abdullah Demirhan, "3. Havalimanında ilki gerçekleştirilen festival tam anlamı ile göz kamaştırdı ve dünyada bir ilk gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar önderliğinde yaklaşık bir buçuk yıl önce yapmayı planladığımız Teknofest'i 15 dalda çok güzel bir organizasyon olarak gerçekleştirdik. Bu festivalin gerçekleşmesinde bizlere her türlü desteği esirgemeyen sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımıza ve devlet prtokolümüze çok teşekkür ediyorum. Teknofest düzenlendiği ilk yılında çok beğenilmiş ve dünya çapında bir marka haline gelmiştir. Bu festivali ülkemizin tanıtımı ve kalkınması için her sene yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki sene Yeşilköy’de yapılması düşünülen ve planlanan Festival için daha şimdiden çalışmalarımıza başladık" dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum