'Kavga var' dediler, jandarmaya sürpriz yaptılar!

'Kavga var' dediler, jandarmaya sürpriz yaptılar!
Sivas'ın Kangal ilçesindeki bir köydeki vatandaşlar, her türlü ihtiyaçlarını karşılayan jandarmaya şaşırtıcı bir şekilde teşekkür etti. Muhtarın 'kavga var' diyerek çağırdığı jandarma ekipleri, vatandaşların ilginç sürprizine duygulandı.
Sivas'ın Kangalilçesine bağlı Çetinkayaköyünde muhtar, jandarma ekiplerini arayarak köy meydanında bir kavgayapıldığına dair ihbarda bulundu. Hemen köye gelen jandarma ekipleri ise meydanda herhangi bir kavganın olmadığını gördü. Kısa süre içerisinde köy halkının, koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde her ihtiyaçlarını karşılayan jandarmaya teşekkür etmek için böyle bir yola başvurdukları ortaya çıktı.

Kolonya ve çay ikram ettiler
Kangal'a 44 kilometre uzaklıktaki Çetinkaya köyünde muhtar Yasin Akbulut, 112 çağrı merkezini arayarak köy meydanında kavga çıktığını belirtince böyleye jandarma ekipleri sevk edildi. Kavga ihbarı üzerine köye giden Çetinkaya JandarmaKarakol Komutanlığı ekiplerine köylüler sürpriz yaptı. Alkışlarla karşılanan jandarma ekipleri, köyde kavga olmadığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Koronavirüstedbirleri kapsamında evinden çıkmaları kısıtlanan kişilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan jandarma ekiplerine köylüler desteklerden ötürü teşekkür etti. Muhtar Yasin Akbulut ve köylüler ekiplere ıslak mendil ve kolonya ikram etti. Jandarma ekipleri ise köylülere alkışlı destekten ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.