Kayaşehir'e bakmak yeterli

Kayaşehir'e bakmak yeterli
9 yıl belediye başkanlığı yaptığı Başakşehir'de iftara katılan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Şimdi ‘AK Parti bugüne kadar Türkiye'de ne yaptı’ dersek şu Kayaşehir'e bakmak yeterlidir. Kayaşehir'e yapılanlar başlı başına zaten bir tarif” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, önceki akşam 9 sene belediye başkanlığı yaptığı Başakşehir'de iftara katıldı. Kayaşehir Meydanı’nda kurulan sokak iftarında vatandaşlarla bir araya gelen Uysal, “Bizlere hizmet etme imkanı verdiniz. Bize bu imkanı verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizim teşekkürümüz sadece lafla değil, size getireceğimiz hizmetlerle olur” dedi. İftara Gençlik ve Spor Eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ile MHP İstanbul Milletvekili Adayı Arzu Erdem de katıldı.

En güzel mahalle olacak
İftarda vatandaşlara hitap eden Mevlüt Uysal, Kayaşehir’in hem Başakşehir’in hem de İstanbul’un en güzel mahallesi olacağını söyledi. Başakşehirlilerin kendisine verdiği desteğe teşekkür eden Başkan Uysal, “Bize bugüne kadar hep bize destek verdiniz. 24 Haziran'da da en güçlü desteği Kayaşehir'den vereceksiniz. AK Parti bugüne kadar Türkiye'de ne yaptı? dersek, şu Kayaşehir'e bakmak yeterlidir. Kayaşehir'e yapılanlar başlı başına zaten bir tarif. Ben çok iyi hatırlıyorum. Burada ilk iftar yaptığımız zaman, buranın birçok eksiği vardı. O eksiklikleri burada konuşurken hep şunu söylemiştim: Kayaşehir, İstanbul'un en güzel yeri olacak. Şu anda metro inşaatımız başladı. Yine hastane inşaatımız başladı. Eskiden buradan gidip gelmek çok zordu. Şu anda yollarımız açıldı. Hala açılmaya devam ediyor. İkinci bir metro inşaatımız Halkalı'dan 3. Havaalanına. Vadimiz başlıyor. 2-3 sene içerisinde burası hem Başakşehir'in hem de İstanbul'un en güzel mahallesi olacak” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu
İftarda konuşan Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Akif Çağatay Kılıç ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptılar. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Uysal, Başakşehirlilerin kendisine gösterdiği yoğun ilgiden memnun kaldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.