Kayıp iki arkadaş, vatandaşın dikkati sayesinde bulundu

Kayıp iki arkadaş, vatandaşın dikkati sayesinde bulundu
"Gezmeye gidiyoruz" diyerek evden ayrılıp, geri dönmeyen iki çocuk vatandaş tarafından fark edilerek bulundu.

Isparta'da "Gezmeye gidiyoruz" diyerek evden ayrılıp, geri dönmeyen Hüseyin Ş. (13) ile Uğur A. (13), sosyal medyadan kayıp ilanını gören duyarlı bir vatandaşın dikkati ile kent merkezinde yemek yerken bulunup, polis ekiplerince ailelerine teslim edildi.

Yalvaç ilçesi Kumdanlı köyünde oturan lise öğrencileri Hüseyin Ş. ile Uğur A., 11 Eylül akşamı evlerine dönmeyince endişelenen aileleri aramaya başladı. Telefonlarını kapatan 2 arkadaşın salı günü kent merkezinde görüldüğü haberini alan aileler, aramalarını bu noktada yoğunlaştırdı. Sosyal medya üzerinden çocuklarının kayıp olduğunu paylaşan aileler, polise de başvurdu.

FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP, TEYİT ETTİRDİ

Bölgede aramalar sürerken, kayıp çocukların fotoğraflarını sosyal medyada gören duyarlı bir vatandaş, 2 arkadaşı Belediye İşhanı'ndaki bir iş yerinde yemek yerken fark etti. Cep telefonu ile çocukların fotoğraflarını çeken vatandaş, kayıp ilanında yer alan irtibat numarasına gönderdi. Çocukların, kayıp olarak arananlar olduğunu teyit ettiren vatandaş, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'nde ihbarda bulundu. Polis, Hüseyin Ş. ve Uğur A.'nın bulundukları yere gitti. Önce ifadeleri alınan 2 çocuk, ardından ailelerine teslim edildi.

'ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN

DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Uğur A.'nın babası Yaşar A., "Allah herkesten razı olsun. Duyarlı vatandaşlarımızın dikkati sayesinde başlarına bir şey gelmeden bulundular. Üzerimden sanki tonlarca yük kalktı. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.