Kaymakamlık işsizliğe derman olacak

Kaymakamlık işsizliğe derman olacak
Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, ilçedeki işsizliği azaltmak adına örnek bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. Özman Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Özman ile bir araya gelen Doğan, tekstil fabrikasında iş eğitimi verilmesi için görüşme yaptıklarını söyledi.

Şimdiye kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan ve ilçenin bütün kesimleri tarafından takdir edilen işlere imza atan Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, yeni bir çalışmayı hayata geçirerek ilçedeki işsizlik sayısını azaltmaya hazırlanıyor. İş arayan insanlara iş eğitimi verilmesi ve yeni bir geçim kapısı edinebilmeleri adına çalışmalar yürüten Doğan, Firüzköy Mahallesi'nde bulunan Özman Tekstil Firması'nın sahibi Fevzi Özman ile bir araya geldi.

İş eğitimi verilecek
Tekstil firmasında, Halk Eğitim'in aracılığıyla iş eğitimi verilmesi için çalışacaklarını anlatan Doğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “İlçemizde bulunan iş arayanlar için Firüzköy Mahallesi'nde bulunan ve işçi arayan tekstil fabrikalarında çalıştırılmak üzere iş eğitimi verilerek yetiştirilmesi çalışmalara başladık. Bu çercede Özman Tekstil sahibi sayın Fevzi Özman ve Fadıl Özman'la kaymakamlıkta değerlendirme yaptık. İŞKUR'la koordineli Halk Eğitim tarafından tekstil fabrikasında eğitim kursu vermek için çalışma yapacağız.”

Hizmet edenleri ihmal etmedi
Kaymakam Doğan yine Firüzköy Mahallesi'nde hizmet veren YFA Tekstil isimli firmanın sahibi Adem Yılmaz'ı da ziyaret ederek kendisine başarılı çalışmalarından ötürü plaket takdim etti. İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt'la birlikte Yılmaz'ı ziyaret eden Doğan “Tekstil firmamıza ilçemize olan katkılarından dolayı teşekkür etmek istedik” dedi.

ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.