Kendileri minik yürekleri kocaman

Kendileri minik yürekleri kocaman
Silivri Hasan Özvarnalı İlkokulu Yönetimi ve Öğrenci Velileri, kanserli çocuklar yararına kermes düzenledi. Minik öğrencilerin de destek verdiği kermeste, öğrenciler stantların başına geçerek kardeşlerine destek olmak için anneleriyle birlikte ürünleri kendileri sattılar. Minik öğrencilerin kanserli çocuklar için stant başında durması, kermesi ziyaret eden vatandaşlar tarafından, “kendileri minik, yürekleri kocaman” sözleriyle takdirle karşılandı. 

Silivri Hasan Özvarnalı İlkokulunda Kanserli Çocuklar yararına düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. Okul yönetiminin ve öğrenci velilerinin işbirliğinde düzenlenen kermeste stantların başına minik öğrenciler geçti. Silivri esnaflarından da yoğun destek gördüğü kermese, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, CHP Silivri İlçe Yöneticisi Gülsüm Onur, MHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Arcan, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Turan ve Eşi Eray Ersöz Turan, AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve  AK Parti İlçe Yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katılarak stantlardan alışveriş yapıp, bağışta bulundular.

Esnaflardan örnek davranış
Hasan Özvarnalı İlkoku’nun Kanserli Çocuklar yararına düzenlemiş olduğu kermese Silivri esnaflarının da katkısı büyük oldu. Kermese destek veren esnaflar ve firmalar arasında Serkan Yönen (Fotoğrafçılık ), Öncü Kömür, Sırma Su, Sezginer Ticaret, Halit Kalender, Kadir Sarıbaşak, Fırıncı, Sarıbaşak Ayakkabı, Merkez Lokantası, Ulu Kuyumculuk, Adsom, Şafak Kuyumculuk, Ortanca, Prova Giyim, Arçelik ( Nazmi Sakarya), Ali Güvenç ( Foto Hüseyin ), Melisa Kuaför, Orhan Koç, Yiğit Kamburoğlu, KKuaför İskender, Kuaför İlkan, Akburak Market, Ender Ticaret, Karaca Et Pazarı, Elmas Çay Bahçesi ( Birkan Elmas ), Özak Çiçekçilik, Köfteci Murat, Ataç Kırtasiye, Copolla Ayakkabı, Aydın Karabina, Erdal Deniz, Elif Koryürek, Sütlü Sıcak Fırın, Soyaslan Köfte ( Burhan Soyaslan ) ve Karadeniz Pide Sayarı yer alarak maddi manevi yardımda bulunarak örnek bir davranış sergilediler.

hasan özvarnalı ilkokulu

Gelir kanserli çocuklara
Hasan Özvarnalı Okul Yönetimi ve Veliler, kermese katılan ve destek veren herkese teşekkür etti. Elde edilen gelirlerin Kanserli Çocuklara bağışlanacağını söyleyen okul yönetimi ve veliler; “ kanser tedavisi gören çocuklarımızın tedavilerine bir nebze de olsan katkı sunmak bizler için onurdur, gururdur” dediler. Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım

hasan özvarnalı ilkokulu

hasan özvarnalı ilkokulu

hasan özvarnalı ilkokulu

hasan özvarnalı ilkokulu

hasan özvarnalı ilkokulu

hasan özvarnalı ilkokulu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.