Keşke bu hizmeti belediye yapsa

Keşke bu hizmeti belediye yapsa
İBB'nin Avcılar sahilinde gerçekleştirdiği bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan, Avcılar Belediyesi'ni hedef aldı. “Keşke bu çalışmaları Avcılar'ın belediyesi yapsaydı” diyen Karaarslan, “Belediye yetersiz kaldığı için bu işlemleri İBB yapıyor” diye konuştu.

İBB, Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'ndeki sahil düzenlemelerini başlattı. 3 buçuk kilometrelik hat üzerinde çeşitli bakım ve onarım çalışmalarına başlayan İBB, çevredeki oyun alanlarında bulunan salıncak, kaydırak ve çeşitli spor aletlerini de boyayarak, yeniledi. AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan ve AK Partili Avcılar Belediye Meclis Üyeleri de söz konusu çalışmaları yerinde inceledi. Avcılar'da, İBB'nin çok önemli çalışmalar yaptığını anlatan Karaarslan, bu anlamda ilçedeki vatandaşların da bu çalışmaları göz önünde bulundurması gerektiğinin altını çizdi.
 

Avcılar iyi yönetilmiyor


İBB'nin Avcılar'daki çalışmalarının temel sebebi olarak Avcılar Belediyesi'nin yetersiz olmasını gösteren Karaarslan, “Siz de biliyorsunuz ki Avcılar iyi yönetilmiyor. Avcılar'a layık bir yerel yönetim maalesef yok. Temizlik işlerinden, onarım işlerine kadar birçok konuda belediye ciddi anlamda yetersiz. Bütün bu yetersizlikleri ve hataları ise İBB kapatıp, onarmaya çalışıyor. Burada İBB'nin bu özveri ve çabasının izinden gidilmeli ve vatandaşlarımız da bunu görmeli” dedi.


 

Büyük bir çalışma yapılıyor


Sahildeki çalışmanın ayrıntılarından da söz eden AK Partili Karaarslan, “Burada büyük ve hummalı bir çalışma yapılıyor. Sahilimiz İstanbul'un en büyük sahillerinden birisi en güzel sahillerinden birisi. Bu sahilimiz şimdi de daha  güzel bir hale gelsin diye ciddi bir bakımdan geçiyor. İBB tarafından 100 kişilik ekip ve 30 araçla sürdürülen bu çalışma ilçemize değer katacaktır. Biz aynı hassasiyeti Avcılar Belediyesi'nden de bekliyoruz” diye konuştu. YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.