Kimse bayramları yok edemez

Kimse bayramları yok edemez
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.Yıldönümünde gerçekleştirdiği konuşmasında; “Bayramlarımızı yok etmek isteyenler karşı dimdik duracağız. Kimse bayramları yok edemez” dedi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.yıldönümünda Silivri’de Zafer Yürüyüşü düzenlendi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın önderliğinde gerçekleşen yürüyüşe siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, spor kulüpleri, meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. Belediye önünden başlayan yürüyüşte metrelerce uzunlukta olan dev Türk Bayrağı açıldı. Dağıtılan el bayrakları ve renkli fenerler, zafer yürüyüşünü renklendirdi.

Bu coşku hiç bitmesin
Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, şunları söyledi: “Yıllardır bayramlarımızı coşku ve sevinçle kutlamak gibi bir geleneğimiz var. Bu akşam da bunu sürdüren coşkuyu, sevinci ve heyecanı gördüm. Bu sevinciniz, coşkunuz hiç bitmesin! 30 Ağustos Zafer Bayramı sonsuza kadar Silivri’de böyle coşkuyla sürsün..”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.