Kimse işsiz kalmasın

Kimse işsiz kalmasın
Avcılar'daki işverenleri ve iş arayanları bir araya getiren etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Handan Toprak, “Biz istiyoruz ki kimse işsiz kalmasın, herkesin bir işi olsun. Bu doğrultuda çalışıyoruz” dedi

Avcılar Firüzköy Atatürk Stadyumu ve Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen buluşmada Genç Girişimciler ve Liderler Derneği Belçika Şubesi tarafından kırılan rekoru egale edilmeye çalışıldı. İş görüşmeleri Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak'ın verdiği startla başladı. Birçok işveren ve işçi bir araya gelerek görüşmeler gerçekleşti. İlçedeki işsizlik sayısını en aza indirmek için belediye olarak her zaman sorumluluk almaya hazır olduklarını da kaydeden Toprak, iş arayan gençlere de umut veren açıklamalar yaptı.

Gün motivasyon günüdür
Herkesin iş konusunda umutlu olması gerektiğini belirten Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, “Ülkemizde yaşanan döviz eksenli ekonomik krizin, işçi ve işveren üzerinde oluşturduğu moral ve motivasyon bozukluğuna bir nebze de olsa dur demek için bir araya geldik. Avcılar’da bir silkiniş etkisi oluşturmak istiyoruz. Bugün Avcılar Firüzköy Atatürk Stadyumunda iş insanları sahaya indi. Gün boyu kadın girişimciler, genç girişimciler, ilk defa iş hayatına atılanlar, iş hayatını geliştirmek isteyenler bu konuda tecrübesini paylaşmak isteyen herkes burada kartvizit değişimleri yapacaklar. Birbirleriyle tanışacaklar iş hayatına atılacak, geliştirecek ve daha iyi olmasını sağlayacak. Başkalarının tecrübelerini paylaşarak onların da daha iyi olmasını sağlayacak. Buradaki etkinlik bir toplumun ekonomik yaşamda silkinişidir, moral ve motivasyon günüdür” dedi.

Birlikte aşacağız
Her türlü sorunu vatandaşla birlikte aşacaklarını da anlatan Toprak, “Birleşmiş Milletler Genç İnsanları burada bir rekor denemesi yapacaklar. Gün içinde bin 200 iş insanı burada kartvizit değişimi yapacak. Vatandaşlarımızın işsizlik sorununa çözüm bulabilmek ve şehrimizin ekonomisini canlandırmak için düzenlediğimiz dev ekonomi buluşmasında; iş insanları, esnaflarımız ve iş arayan vatandaşlarımızla bir araya geldik” diye konuştu.
YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.