Kimsenin gözünün yaşına bakmayız

Kimsenin gözünün yaşına bakmayız
Madde bağımlılığıyla mücadelede asla taviz vermeyeceklerini söyleyen Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, “Uyuşturucu kullanımına izin verilen dernek ve lokallere gereken işlem neyse yapıyoruz. Bu konuda kimsenin gözünün yaşına bakmayız” ifadesini kullandı

Bağcılar’da kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları uyuşturucuya karşı topyekün savaş açtı. İzlenecek yolla ilgili istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Taner ile ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'ndaki toplantıda fikirler üretilerek ortak çözüm yolları arandı.

Derneklere görev düşüyor
“Bu konuda kimsenin gözünün yaşına bakmayız” ifadesini kullanan Kaymakam Eldivan, “Uyuşturucuya karşı ortak hareket etmeliyiz. Uyuşturucu kullanımına izin verilen dernek ve lokallere gereken işlem neyse yapıyoruz. Bu konuda asla kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Uyuşturucuyla mücadelede hemşehri derneklerine de çok büyük görev düşüyor” dedi.

Ücretsiz tedavi edilecek
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da “Bağcılar’ın güzelliği, mutluluğu ve huzuru için mücadele ediyoruz” diye konuştu. Çağırıcı, “Bizim, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile devam eden ortak bir projemiz var. Aileler dahil uyuşturucu bağımlılarını ücretsiz şekilde tedavi ettiriyoruz. Bu uyuşturucu illetine bulaşan kişi neticede birilerinin hemşehrisi veya tanıdığı. Bu noktada derneklerimiz emniyetle ve bizimle işbirliği yaparsa çok yararlı olur. Derneklerimizin üretecekleri projeyi belediye olarak destekleyeceğiz. Yeter ki bir proje üretin, bir şeyler yapmaya gayret edin. Bir fikriniz olsun biz o konuda her türlü yanınızdayız” diye konuştu.

24 saat hizmetteyiz
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, konuya eğitim açısından değerlendirmeler de bulunurken İlçe Emniyet Müdürü Murat Taner de “24 saat boyunca hizmetinizdeyiz. Telefonlarımız sürekli açık. Sahip olduğunuz her türlü bilgiyi bizimle paylaşın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.