Kimsenin yaptığı yanına kalmaz

Kimsenin yaptığı yanına kalmaz
Bağcılar’da vatandaşlarla birlikte iftar açan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, YSK'nın İBB seçimlerini iptal etmesini değerlendirdi. Çağırıcı, “İstanbul seçimleri yenileniyor. Bağcılar şimdiden kararını verdi. Bu dünyada kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak” dedi.

Onbir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile beraber tüm Türkiye'de olduğu gibi Bağcılar'da da vatandaşlar ilk iftarı birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bağcılar Belediyesi tarafından kurulan Gönül Sofraları'nda Bağcılarlı vatandaşlar bir araya gelerek iftarlarını açmanın yanında gönül dostluklarını da pekiştirdiler. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda kurulan ve Ramazan boyunca 150 bin kişinin ağırlanacağı iftar sofralarının ilkinde 5 bin Bağcılarlı vatandaş ağırlandı.

Başkan da katıldı
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da ilk iftarını herkesle beraber Gönül Sofraları'nda açtı. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Çağırıcı, Bağcılarlı vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Gönül Sofraları'nda iftar buluşmalarına devam edeceklerini dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Allah nasip ederse 29 gün oruç tutacağız. İftarlarımızı farklı noktalarda açacağız. İlk iftarımızı bu alanda başlatıyoruz. Yarından itibaren mahallelerimizde ‘Gönül Sofralarıyla yine buluşmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca mahalledeki komşularımız evlerinde pişirdikleriyle sokaklarda bir araya gelerek iftarlarını açacaklar. Oda güzel bir gelenek oldu. İnşallah bizler imkan buldukça onlara da icabet edeceğiz.“ dedi.

Bağcılar kararını verdi
İftar programında YSK tarafından iptal edilen seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Çağırıcı, “Ramazanın ilk gününde haberi duydunuz mu? İstanbul seçimleri yenileniyor. Bağcılar şimdiden kararını verdi. Bu dünyada kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Bu milletin halisane oylarıyla oynayanlar hesabını bu millete vermek zorunda. Mahkeme huzurunda da onun hesaplarını verecekler. Çünkü Bağcılar'da oyunu kullanırken 80 yaşında bir nine hayatını kaybetti. Ben hangi partiye oy verdiğini bilemem. Ama ben şunu çok iyi biliyorum ki; Bağcılar'da ve ülkemde oy kullanan herkesin bir oyu benim namusumdur.“ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.