Kimsesizlerin kimsesi olacağız

Kimsesizlerin kimsesi olacağız
Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde yaşayan dar gelirli, engelli ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret eden İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, “Her zaman kimsesizlerin kimsesi olacağız” diye konuştu.

Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, Yeşilkent Mahallesi'nde yaşayan ve yardıma muhtaç olan aileleri ziyaret etti. Doğan'ın uğradığı evler arasında; ilik nakli bekleyen üç tane çocuğa sahip bir aile, eşi askerde olan ve başka hiç kimsesi olmayan bir ilçe sakini ile engelli bir baba vardı. Bütün aileleri ayrı ayrı ziyaret eden Doğan, hem vatandaşlarla uzun süre sohbet etme imkanı buldu hem de gerekli yardımların yapılması için temaslarda bulunma fırsatı buldu. Gerçekleştirdikleri ziyaretler nedeniyle oldukça mutlu olduklarını da kaydeden Doğan, “Her zaman kimsesizlerin kimsesi olacağız, yardımlarına koşacağız. Önceliğimiz vatandaşlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek. Biz de kaymakamlık olarak bu noktada elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Gerekli işlemler yapıldı
Ailelerin problemlerini çözmek adına gerekli işlemlerin yapıldığını da kaydeden Doğan, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan dar gelirli, engelli ve muhtaç ailelerimizi ziyaret ettik. 6 çocuğu telasami hastası olup 3 çocuğuna ilik nakli yapılacak olan vatandaşımızın maddi ve manevi ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık, eşi askerde olup, hiçbir yakını olmayan 2 çocuklu asker eşinin, eşi askerden gelene kadar olan ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli işlemleri ve yönlendirmeleri yaptık, kalbi delik ve sünnet olması gereken babası engelli olan çocuğumuzun sünnet olması ve ameliyatı için ilgili birimlerle görüştük.” ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.