Kırmızı ışık kavgasında kötü son!

Kırmızı ışık kavgasında kötü son!
Kırmızı ışık yandığı anda karşıya geçmek isteyen 3 genç ile İETT şoförü arasında çıkan kavga güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Darp edilen şoför hastaneye kaldırılırken 3 gençten şikayetçi olmadı.

Geçtiğimiz pazar günü akşam saatlerinde Cebeci Mahallesi Çanakkale Şehitleri Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmek isteyen 3 genç kırmızı ışığa aldırış etmedi. Fren yaparak son anda çarpmaktan kurtulan şoför araçtan indi. Gençlerle tartışmaya başlayan Özgür Karabulut kavgaya dönüşen arbedede saldırıya uğradı. Çevredekilerin ayırmaya çalıştığı kavgada gençlerden biri Karabulut'a muşta ile vurdu. Koşarak çarpan 3 şahsın ardından kanlar içerisinde yerde kalan şoför saldırganları yakalamak için peşlerinden koştu.

Taburcu oldu
Saldırganları yakalamayı başaramayan yaralı şoföre ilk müdahale olay yerinin yakınında kurulan Kızılay Kan Bağış noktasında görev yapan sağlık personeli yaptı. Bilgilendirilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Karabulut, tedavisinin ardından taburcu oldu. 

Darp ettiler
Olayın görgü tanıklarından esnaf Kemal Sirkeci, "Otobüse yeşil ışık, yaya da kırmızı ışık yanıyordu. 3 tane genç kırmızı ışıkta geçmeye çalışıyordu. Otobüs şoförü de gençleri 'size kırmızı, bize yeşil yanıyor' diye uyardı. 16 ila 18 yaş arasında olan bu 3 genç arkadaş ellerinde muşta ile şoför arkadaşın kafasına, gözüne vurarak, saldırdılar ve darp ettiler. Şoförün kafası kan revan içerisinde kalınca 3 metre ileride bulunan Kızılay Kan Merkezi'nin kan bağış noktası vardı. Oradaki sağlık görevlisi arkadaşlar olaya müdahale ettiler. Ve şoförün ilk tedavisini yaptılar" dedi.

Otobüs şoförü Özür K.'nın, kendisine saldıran 3 kişiden şikayetçi olmadığı öğrenildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.