Kızılay'dan 10 bin kişiye iftar

Kızılay'dan 10 bin kişiye iftar
Düzenledikleri iftar programıyla birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Küçükçekmece Kızılay Şube Başkanı Rafet Orhan, “Kızılay olarak Ramazan ayı başladığından bu yana Küçükçekmece'deki on bin hemşehrimize iftar verdik. Ramazan sonuna kadar bu rakamı 12 bine çıkaracağız” dedi

Sinoplu İşadamları Dernek Başkanı ve Küçükçekmece Kızılay Şube Başkanı Rafet Orhan, düzenlemiş oldukları iftar programıyla ilçe sakinleri ve Kızılay gönüllüleri ile bir araya geldi. Küçükçekmeceli hemşehrileriyle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu anlatan Orhan, “Küçükçekmece Kızılay olarak bir tarih yazmaya nerede bir yoksul nerede bir garip varsa onu bulmak için yola çıktık. Sizler bu mübarek gecede beraber olduğunuz için bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kimseden taraf değiliz
Sefaköy'de yer alan iftar çadırının Ramazan başladığından beri hizmet verdiğini de ifade eden Orhan şöyle konuştu; “Bir yıldır elimizden geldikçe gece gündüz koşuyoruz. Ben buradan Küçükçekmece Kızılay'ın gönüllü hanımefendilerine teşekkür ediyorum. Küçükçekmece'mizin Atatürk Meydanı'nda Sefaköy'de ilk akşamdan itibaren başlamış olduğumuz iftar çadırımız bugüne kadar on binin üzerinde kıymetli hemşehrilerimize iftar verdik. Allah nasip ederse Ramazan bitene kadar on iki bini bulacağız. Hiçbir düşüncenin tarafı olmadan insanlık için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.