Kızılırmak'ta üç çocuk boğularak can verdi

Kızılırmak'ta üç çocuk boğularak can verdi
Kızılırmak Nehri'ne giren Irak uyruklu 3 çocuktan M.S.H. (15) boğuldu, 2'si ise kayboldu.

DHA- Kırıkkale'de Kızılırmak Nehri'ne giren Irak uyruklu 3 çocuktan M.S.H. (15) boğuldu, 2'si ise kayboldu.

Irak uyruklu 3 çocuk, Bahşili ilçesindeki piknik alanında öğle saatlerinde kıyafetlerini çıkarıp, Kızılırmak Nehri'ne girdi. Çocuklar bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra Kırıkkale Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. Dalgıçlar, suya girerek arama çalışması başlattı. Bir süre sonra çocuklardan M.S.H.'nin cansız bedenine ulaşıldı. Çocuğun cesedi nehirden çıkarılırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu. Diğer 2 çocuğu arama çalışmaları sürüyor.

KAÇAN TOPU ALMAK İÇİN GİRDİKLERİ İDDİASI

Çocukların futbol oynadıkları sırada suya kaçan topu almak için nehre girdiği iddia edildi. Önce çocuklardan birisinin nehre girdiği, sonra da diğer ikisinin peşinden gittiği ileri sürüldü. Çocukların peşinden gittiği iddia edilen top, açıkta suyun yüzeyinde görüldü.

2 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı

​Kızılırmak Nehrinde kaybolan 2 çocuk için başlatılan arama çalışmasına Ankara Emniyet Müdürlüğü su altı arama ve kurtarma ekibi de katıldı. Yaklaşık 6 saat süren çalışmaların ardından Hamadi Mohammed Hamad (16) ve Omar Mohammed'in (15) de cansız bedenlerine ulaşıldı. Çocukların cesedi, otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.