Koçer güven tazeledi

Koçer güven tazeledi
SİBESO seçiminde mevcut başkan Nuray Koçer, 1410 oy alarak göreve devam etti. Rakibi Alparslan Çalış ise 444 oyda kaldı.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SİBESO) seçimleri hafta sonu gerçekleştirildi. Mega Saray Düğün Salonunda yapılan seçimde mevcut başkan Nuray Koçer ve Alparslan Çalış’ın listesi yarıştı. Nuray Koçer bin 410 oy alırken, Alparslan Çalış ise 444 oy aldı. Rakibine büyük bir fark atan Nuray Koçer, tekrar başkan seçildi.

Kazanan esnaf oldu
Seçimlerin ardından konuşan Nuray Koçer, oy veren ve vermeyen tüm esnafa teşekkür etti. Koçer, "Esnaflara evlerine sahip çıktıkları için teşekkür ederim. Alparslan kardeşimi cesaretinden ötürü kutluyorum. Çok çalıştılar. Esnaf sanatkarlarımız bugün tercihini yaptı. Burada kazanan kimse yok. Burada esnaflar kazandı" diyerek Alparslan Çalış ile birlikte poz verdi. Alparslan Çalış konuşmasının ardından salondan ayrılırken, Nuray Koçer ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaflar davul zurna eşliğinde yeni dönemi kutladı. Koçer'in yönetim listesi şu isimlerden oluştu; Arif Kanık, Salim İnce, Yusuf Çabukel, Suat Bakıcı, İlhan Çalış, Şafak Arslan, Ergun Agu, Muzaffer Sarıbıyık, Şafak Yalçınkaya, Muzaffer Çalışkan. FATMA SARIBIYIK YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.