Koltukta değil sokkata olacağız

Koltukta değil sokkata olacağız
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner mazbatasını alıp, makamına oturduğu günün hemen ardından mahalle ziyaretlerine başladı. Çatalcalılara teşekkür eden Üner, “Biz bu ilçeyi ekibimle birlikte koltuktan değil sokaktan yöneteceğiz, bunu 5 yıl boyunca tüm vatandaşlarımız görecek ve hissedecek” dedi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan ve belediye meclis üyeleriyle birlikte muhtarları ve esnafı ziyaret etti. Belediye Başkanı Üner' i gören vatandaşlar, tebriklerini iletirken, Üner'in ilk görev gününde mahalle ziyaretlerine başlamasını memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi.

Verdiğimiz sözü tutuyoruz
İlk ziyaretine İzzettin Mahallesi ile başlayan Beledidye Başkanı Mesut Üner, devamında Kestanelik ve Çanakça mahallesinde vatandaşlarla selamlaştı. Mahalle muhtarlarını da ihmal etmeyen Üner, "Biz seçimde sizlerden oy istemeye, bizlere destek olmaya davet için gelmiştik. Bugün hem teşekkür edelim dedik, hem de verdiğimiz sözü tutalım dedik. Biz bu belediyeyi, bu ilçeyi ekibimle birlikte koltuktan değil sokaktan yöneteceğiz, bunu 5 yıl boyunca tüm vatandaşlarımız görecek ve hissedecek" diye konuştu.

Kaybedecek zamanımız yok
"Kaybedecek bir saniyemiz bile yok" açıklamasını yapan Üner, "Dün de söyledim. Biz bugün itibari ile siyasi parti rozetimizi çıkarttık ve herkesin belediye başkanı herkesin belediyesi olarak göreve başladık. Bize büyüklerimiz hep derdi ki 'Besmele ile başlanan işin hayrı büyük, şerri kum tanesi kadardır.' Besmelemizi halkımız ile birlikte çekip, hizmetlerimizi halkımızın isteklerine göre sıralayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun." sözleri ile yönetim anlayışlarının sokaktan, halkın içinden yönetim olduğunu aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.