Komşudan iyilik geldi

Komşudan iyilik geldi
Lüleburgaz’ın geçtiğimiz haftalarda kardeş şehir protokolü imzaladı Bulgaristan’ın Haskovo Belediyesi, depremzedeler için topladıkları yardımları bölgeye gönderilmek üzere Lüleburgaz’a getirdi

Lüleburgaz’ın kardeş kenti Bulgaristan’ın Haskovo Belediyesi de Kahramanmaraş ve 10 ili etkileyen yıkıcı depreme kayıtsız kalmadı. Haskovo Belediyesi’nin topladığı insani yardım malzemeleri Haskovo Belediye Başkan Yardımcısı Taner Ermin’le birlikte Lüleburgaz’da malzemelerin toplandığı Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’ne getirildi. Yardımlar gönüllüler tarafından tasnif edilmek üzere alındı.

Gönüllüler gitmeye devam ediyor

Öte yandan bölgedeki çalışmalarda destek olacak gönüllüler Kırklareli Valiliği’nin koordinesinde, Lüleburgaz Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle gönderilmeye devam ediliyor. Dün gündüz gönderilen iki otobüs dolusu gönüllünün ardından bir gönüllü grubu da gece saatlerinde bölgeye uğurlandı.

Tırların gönderilmesine devam!

İlk günden bu yana Lüleburgaz halkının büyük bir özverisiyle toplanan yardımlar Lüleburgaz Belediyesi tarafından tırlarla gönderilmeye devam ediliyor. Bugüne kadar 18 tır deprem bölgesine doğru yola çıkarken yardım malzemesi yüklü tırların gönderilmesine devam edilecek. Tüm bunların yanı sıra bölge için gerekli olan ihtiyaç listeleri sürekli güncelleniyor. Lüleburgaz’dan yardım göndermek isteyen vatandaşlar Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından duyurduğu güncel ihtiyaç listelerini takip edebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.