Komşusu ve eski eşinin patronunu öldürüp, intihar etti

Komşusu ve eski eşinin patronunu öldürüp, intihar etti
Çankırı'da Hanifi Yılmaz, komşusu Talip Poyraz ile eski eşinin patronu Orhan Kuşçu'yu tabanca ile ateş ederek öldürdükten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

DHA- Çankırı'da Hanifi Yılmaz, komşusu Talip Poyraz ile eski eşinin patronu Orhan Kuşçu'yu tabanca ile ateş ederek öldürdükten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Olay, saat 12.00 sıralarında Buğday Pazarı Mahallesi Gül Sokak'taki apartmanda meydana geldi. Eşinden boşandıktan sonra psikolojik destek almaya başlayan Hanifi Yılmaz, apartmanda karşılaştığı aralarında husumet bulunan komşusu Talip Poyraz'a tabanca ile ateş etti.

komsu1.jpg

Ardından mahallede eski eşinin çalıştığı ekmek fırınına giden Yılmaz, iş yeri ortaklarından Orhan Kuşçu ile tartıştı. Yılmaz, üzerindeki tabanca ile Kuşçu'ya da ateş etti. Yılmaz, fırından ayrıldıktan sonra silahı göğsüne dayayarak ateşledi.

komsu3.jpg

Haber verilmesiyle sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Talip Poyraz'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

komsu4.jpg

Orhan Kuşçu da ambulansla kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Yaralanan Hanifi Yılmaz ise hastanede tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

komsu5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.