Köprüden önceki son çıkış

Köprüden önceki son çıkış
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek liste giren ve İlçe Başkanı seçilen Abdullah Gökçe, İYİ Parti'nin köprüden önceki son çıkış olarak görüldüğünü belirterek, “İYİ Parti Beylikdüzü Kurucular Kurulu ezberleri bozmaya geliyor” dedi

Beylikdüzü İYİ Parti 1. Olağan İlçe Kongresi Paradise AVM'deki ilçe binasında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan başkanlığı üyeleri seçimi gerçekleştirildi. Divan başkanlığına MHP eski Büyükçekmece ilçe başkanlarından Habip Sadık Kızılöz seçildi. Daha sonra salonda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajı okundu. Ardından faaliyet raporu ibra edildi. Daha sonra ise mali rapor okunarak ibra edildi.  Kongrede tek aday olan İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Abdullah Gökçe listesinin okunmasının ardından salondakilere seslendi.

66 kişilik listenin 23'ü kadın
"İYİ Parti Beylikdüzü Kurucular Kurulu ezberleri bozmaya geliyor" diyen İYİ Parti İlçe Başkanı Abdullah Gökçe, "İl başkanımız Ersin Beyaz'ın teveccühü ve genel başkanımızın onayıyla kurucu ilçe başkanı olarak atandım. Halkımız bize teveccüh gösterdi. Kurucu yönetim kurulu listemize birbirinden değerli arkadaşlarımızı seçmekte zorlandık. Kadınlarımızı siyasi hayatımızın bir parçası haline getirmediğimiz müddetçe ülkemizde gerçek bir demokrasiye ulaşamayız. 66 kişilk yönetim kurulu listemizde 23  kadın üyemize yer verdik" dedi.

Etkili bir takım kurduk
İYİ Parti'nin 'köprüden önceki son çıkış' olarak görüldüğünü ifade eden Başkan Abdullah Gökçe, "Hepimizin ortak kanaati köprüden önceki son çıkış. Kurucular kurulunda görev alan arkadaşlarımız kendilerini tanıtırken Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü benimsediklerini, Cumhuriyetin kurucu ilkelerine sahip çıkacaklarını, ülkenin geleceği için bir şeyler yapılması gerektiğini ve İYİ Parti'nin köprüden önceki son çıkış olacağını söylüyorlar. Tüm Beylikdüzü'nü bünyesine katan bir yapı oluşturduk. Etkili ve yetkili bir takım kurduk. Bizi bir araya getiren Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet lideri olduğunu kabul eden ve ismini unutturmayacak korkusuz cesur bir kadro oluşturduk" diye konuştu.

92 delegeden 88 oy aldı
"Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer" diyen Gökçe, "Bu yolda yönetim kurulumuzu kamuoyu tanıdıkça gücümüze güç katılacaktır. Beylikdüzü'nde gençlerimiz mutsuz ve umutsuzken bizler mutlu olamıyoruz. İyi Parti bir kardeşlik hareketidir. Beylikdüzü halkının çıkarlarını kişi ve kurumların üstünde tutan bir oluşumuz. Adalet isteyen herkesi partimize davet ediyoruz" açıklamasını yaptı. Konuşmaların ardından seçime geçildi. 92 oy kullanılan seçimde 4 geçersiz oy çıktı. 88 oy alan Abdullah Gökçe bu sonuçla yeniden İyi Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı seçildi. 

Başeğmez de listede
Abdullah Gökçe
Engin Karapınar
Özcan Türkmen
Erdal Tuysuz
Gözde Sönmez
Vedat Tutu
Metin Güler
Meral Çubukçuoğlu
Pınar Kızılavuz
Erkan Akdemir
Abdullah Cavit Zorlu
Tuncay Kızıltaş
Fatma ipek
Tuna Alkan
Muzaffer Yaşar
Aslı Kadriye Ünlü
Kamer Tezer Özer
Ahmet Ağaç
Esra Çolakoğlu
Nurcan Fındık
Ata Türk
Can Keleş
Yeşim Uygur 
Kamer Yolal
Özer Karaoğlu
Bünyamin Güllü
Ahmet Ağaçkaya
Emine Ayşe Aydemir
Seda Silme
Başar Ahmet Yeşilyurt
Hıdır Kaya
Yücel Aydın
Selçik Kocaer
Arzu Somay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.