Küçükçekmece'deki rezidansta sır ölüm!

Küçükçekmece'deki rezidansta sır ölüm!
Küçükçekmece'de ikinci Şule Çet olayı. 14 katlı rezidansın 9. katından düşen Ebru Erdem hayatını kaybetti. Evde olan Serdar Taş ise olay yerinden kaçmasının ardından teslim oldu ve tutuklandı.

Rezidansta bir kadın ölümü daha yaşandı. Daha önce kamuoyunda da ses getiren Şule Çet, bir saldırı sonrası camdan atılmış ve yaşamını yitirmişri. Önceki gün de bu olaya bir yenisi daha eklendi. İstanbul Küçükçekmece İnönü Mahallesi’ndeki 14 katlı bir rezidansta çalışan özel güvenlikçiler, önceki gece polisi arayarak genç bir kızın binadan düştüğünü bildirdi. Polis, genç kızın 9. kattaki 97 numaralı daireden düştüğünü tespit etti. Daireyi 21 yaşındaki Serdar Taş’ın, K.S. adlı ev sahibinden kiraladığı belirlendi.

Önce kaçtı sonra teslim oldu
Güvenlikçiler, “Akşam ev sahibi ile 1 kadın ve 1 erkek geldi. Ev sahibi ve kiracısı olduğu için kadından kimlik almadık. Gece saat 01.00’de daireyi kiralayan kişi yanımıza gelerek, ‘Camdan atladığını gördüm’ dedi ve bizi kadının düştüğü yere götürdü. Öldüğünü fark edince hemen site dışına çıkarak taksi çevirdi ve kaçtı” dediler.

Ebru Erdem’in vücudunda kesici, delici ya da ateşli silah izi bulunmadığı, düşmeye bağlı yaralar tespit edildiği iddia edildi. Polisin, Erdem’in düştüğü dairede olduğunu belirlediği 21 yaşındaki Serdar Taş dün polise teslim olduktan sonra adliyeye sevk edildi. Taş burada savcıya verdiği ifadede, Erdem ile üç gün önce tanıştıklarını arkadaşı K.S.’nin de kendilerine evin kapısını açtıktan sonra gittiğini söyledi. Erdem ile evde alkol ve uyuşturucu aldıklarını iddia eden zanlı şunları söyledi: “Ben tuvalete gidip döndüğümde Ebru pencerenin açık tarafında oturuyordu. Ayakları boşlukta sallanıyordu. Ben kendisini aşağı atacağını anlayınca yanına gitmedim. Geri çekildim. O sırada Ebru kendini aşağı attı.”

Serdar Taş mahkeme tarafından, “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevinde gönderildi. HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.