Küçükyalı’da inecek var

Küçükyalı’da inecek var
Daha önce makamına dolmuşla giden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, şimdi de Küçükyalı Mahallesi’ne dolmuşla giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç geçtiğimiz ay olduğu gibi bir kez daha dolmuşa binerek ilçe içinde seyahat etti. Daha önce dolmuşla belediye başkanlığına giden Kılıç şimdi ise Küçükyalı Mahallesi'ne gitti. Renkli görüntülere sahne olan yolculuk boyunca vatandaşlarla konuşan Kılıç, “Maltepe için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de önceliğimiz vatandaşlarımızın istek ve talepleri. Dolmuşla bir yere giderken de ilçe sakinleriyle hem sohbet etme fırsatımız oluyor hem de taleplerini dinleme imkânımız oluyor” dedi.

Şımartıyorsun başkanım
Kılıç'ın düzenli hale getirdiği dolmuşla yolculuklarından ötürü oldukça memnun olduklarını ifade eden Maltepeliler ise övgü dolu yorumlarda bulundu. Faruk Salman isimli bir vatandaş sosyal medya üzerinden Kılıç'ın davranışını takdir ederek; “Bütün başkanların makam aracıyla seyahat ettiği bir zamanda siz dolmuşa biniyorsunuz. Resmen bizi şımartıyorsunuz başkanım. Eksik olmayın” yorumunda bulundu. 

Örnek insan
Kılıç'la dolmuşta seyahat eden ve sosyal medya hesabı üzerinden yolculuğu değerlendiren Nevin Karabulut isimli vatandaş ise; “Çok keyifli bir yolculuk oldu. İşe giderken birdenbire başkanımızla karşılaştık. Oldukça mutlu olduk. Kendisi dürüst ve örnek bir insan” paylaşımını yaptı. Vatandaşların ilgisi için teşekkür eden Kılıç ise benzer şekilde ilçe halkıyla birebir iletişim kurmak adına örnek olabilecek etkinliklere imza atacaklarını söyledi. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.