Kumbağ'da buluştular

Kumbağ'da buluştular
Avcılar Engelliler Derneği, ilçe genelinde yaşayan engelli vatandaşlar için örnek bir etkinlik düzenledi. Tekirdağ'ın Kumbağ ilçesi plajında denizle buluşan engelli vatandaşların mutluluğu görülmeye değerdi

Avcılarlı engelli vatandaşlar Tekirdağ'ın Kumbağ ilçesine ait plajda deniz kum ve güneşin tadını çıkardı. Avcılar Engelliler Derneği (AVENDER) tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlar mutlu bir gün geçirdi. 
İki otobüs ziyaretçi
Konuya ilişkin bir açıklama yapan AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar, "Geçtiğimiz günde iki otubüsü tamamen dudurarak engelileri aileleri ile birlikte Tekirdağ Kumbağ'da mangal keyfi yaptırdık. Daha sonra da vatandaşlarımızı denizle buluşturduk" dedi.
Alkış tuttular
Tekirdağ Kumbağ plajındaki vatandaşlar, Avcılarlaı özel insanların denizle buluşmasını büyük bir keyif ve mutlulukla izledi. Bazı vatandaşlar ise alkış tuttu. Öte yandan deniz keyfinde duygusal anlar da yaşandı. Tekerlekli sandalyeleri ile deniz kıyısına gelen Avcılarlı vatandaşlar, kumsalda bulunan gönüllüler yardımıyla denize girdi. 
Manevi abimiz
Unutamayacakları bir gün geçiren engelli vatandaşlar, AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar bizim manevi ağabeyimizdir" diyerek mutluluklarını ve minnetlerini dile getirdi.

YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.