Kumburgaz Erol abisini uğurladı

Kumburgaz Erol abisini uğurladı
Kumburgazspor'un efsane başkanı olarak bilinen Erol Muharrem Özkaplan, geçirdiği kalp krizine yenik düştü. Özkaplan'ın cenazesi Kumburgaz Merkez Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

Kumburgazspor Kulübü'nün eski Başkanı Erol Muharrem Özkaplan, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizine yenik düşmüş ve hayatını kaybetmişti. Kumburgazlıları derin bir üzüntüye sevk eden Özkaplan'a son görevi ise yine hemşehrileri gerçekleştirdi. Kumburgaz Merkez Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Özkaplan, dualer eşliğinde toprağa verildi. Özkaplan'ın cenazesine; Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, MHP MYK üyesi Volkan Yılmaz, Kumburgazspor Kulübü Başkanı Metin Onan, eski Kumburgaz Belde Belediye Başkanı Güngör Postacı ve çok sayıda seveni katıldı. 

Asla unutulmayacak
Özkaplan'ın cenazesinin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kumburgazlı vatandaşlar ise derin bir üzüntü yaşadıklarını söyledi. “Kumburgaz ağabeyini, amcasını, babasını kaybetmiştir” diyen mahalle sakinleri, “Bizim bugün içimiz yanıyor. Çok sevdiğimiz bir insanı kaybettik. Erol ağabeyin hatırasını her zaman yaşatacak, Kumburgazspor'a verdiği büyük emeklerini ise asla unutmayacağız. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz” yorumlarında bulundu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün de, Özkaplan için başsağlığı mesajı yayınlayarak, “Kendisini her zaman anımsayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.