Kurtulmuş: Ak Parti açık ara birinci olacak

Kurtulmuş: Ak Parti açık ara birinci olacak
Seçim çalışmaları kapsamında Silivri’’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, AK Parti’nin seçimlerden açık ara birinci çıkacağını söyledi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Silivri’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti Silivri ilk olarak İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve SKM Başkanlığını ziyaret eden Bakan Kurtulmuş; Bozoğlun’dan seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından Silivri Uğur Mumcu Meydanında kurulan AK Parti seçim çadırını ve çarşı esnafını ziyaret eden Kurtulmuş, Silivri Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı’yı ve Silivri Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti. Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan ve gaziler ile bir süre sohbet eden Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, daha sonra SKT'lar ile birlikte iftar açtı.

KURTULMUŞ; YAN GELİP YATMIYORUZ
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programı kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Numan Kurtulmuş, Palmiye Düğün salonunda gerçekleştirilen iftarda ilçede faaliyet gösteren STK'lar ile bir araya geldi. İftar programında konuşma yapan Bakan Kurtulmuş, "Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'nin seçimlerden açık ara birinci olarak çıkacağını belirterek, "Bu kalan sürenin çok iyi değerlendirilmesi lazım. Biz, 'Bu kadar yıldır iktidardayız, bu kadar tecrübeli bir siyasi hareketiz.' diye bir öz güven içerisinde yan gelip yatamayız. Şunu biliyoruz ki peşin peşin kazanılmış hiçbir seçim yoktur. İlk andan itibaren bunu söylüyoruz. Seçimi kazanmak, seçim meydanlarında halkla çok iyi ilişki kurarak, köy köy, ev ev, kapı kapı dolaşarak, insanların önce gönlünü ve zihnini kazanmakla mümkündür. Dolayısıyla oy vermek nihayetinde bir dakikalık iş ama insanları oy vermeye götürecek olan süreçse yoğun ve meşakkatli bir iştir." dedi.

Bakan Kurtulmuş iftar programı sonrası Aras ailesine ev ziyareti gerçekleştirerek Silivri programını sonlandırdı. FATMA SARIYIK YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.